Hur Karins varumärkesarbete fick poletten att trilla ner med hjälp av Brand Pics Test.

Brand Pics Stories #1 med Karin Falkeström, Kommunikationschef på Diös Fastigheter.

Karin delar sina erfarenheter om varumärkesarbetet på Diös Fastigheter och hur hon använt Brand Pics personlighetstest av varumärken i sitt arbete med ledningsgruppen och för att ta reda på hur samtliga medarbetare ser på Diös varumärke.

Citat från intervjun:

“”Nu känner vi att vi måste ta ett rejält tag om vilka vi är och vilka vi finns till för.”

“Jag har testat Brand Pics Test på min ledningsgrupp och det är första gången jag känner att det blev konkret och något att ta på ett resultat direkt och en känsla av vad varumärket är.”

“På en kvart har jag fått var och en att definiera vilka känslor och associationer var och en har till Diös varumärke.”

“Processen var det som var spännande för att plötsligt började vi prata varumärke utan att dom var medvetna om att det var vi arbetade med.”

“Det är sällan jag sett en så engagerad grupp prata varumärke.”

“Det trillade ner väldigt snabbt för medarbetarna också och dom genomförde enkäten väldigt snabbt och vi fick ett resultat väldigt som annars hade tagit hur lång tid som helst att åstadkomma. Så det var effektivt.”

“Ja det jag kan tilläga är att det Brand Pics är en fantastisk bra modell att prata varumärke utan att teoretisera.”

"Det är sällan jag sett en så engagerad grupp prata varumärke."

Karin Falkeström, Kommunikationschef Diös Fastigheter

Brand Pics Test är världens enda varumärkesspel och digitala enkät där ledningsgrupper, medarbetare och kunder med hjälp av bilder och ord skapar ett starkt och tydligt varumärke.

Brand Pics Test består av:

Varumärkesspelet Brand Pics Test – The Box som ni använder som ett workshopverktyg där ni med hjälp av bilder och ord ser till att ledningsgrupp och medarbetare får samma syn på varumärket.

Brand Pics Test Index, den digitala enkäten som du skickar till medarbetare, kunder och allmänheten för att få veta hur de uppfattar ert varumärke?

Vilken varumärkespersonlighet har ni?

Till Brand Pics Test demo.