Så här fungerar Brand Pics Test med Kaj Runelund.

Brand Pics personlighetstest av varumärken är världens enda varumärkesspel där ledningsgrupper och medarbetare med hjälp av bilder och ord skapar ett starkt och tydligt varumärke.

Brand Pics ärförmodligen världens enklaste, mest effektiva och roligaste sätt att få fart på varumärkesprocessen och få koll på varumärket.

Klicka på länken för att läsa mer och för att göra vår testenkät.

Brand Pics består av lådan The Box som du använder som workshopverktyg och som en digital enkät The index du använder när du ta reda på hur medarbetare, kunder och allmänheten uppfattar ert varumärke
Så här fungerar Brand Pics Test – The Box
Brand Pics Test – The Box består av 50 bildkort indelade i fem olika personlighetstyper som var och en har 20 beskrivande ord. Till kortleken finns en handbok på 80 sidor med sju övningar som berättar hur ni hittar varumärkets vinnande personlighet.
Gult= hygglig typ. Rött = cool typ. Blått = kunnig typ. Lila = elegant typ. Svart = slitstark typ.

Hur vet vi att vår bild stämmer. Då använder vi The Index för att få veta hur egentligen medarbetare, kunder och allmänheten ert varumärke?

Brand Pics Test – The Index ger er svaret. Skicka ut varumärkesenkäten – den enda i världen som använder bilder och ord – till era olika målgrupper. Den tar högst 10 minuter för dem att genomföra och sedan kan ni enkelt jämföra hur de ser på ert varumärkes personlighet.
Resultat blir ett index och ett ordmoln

Det här var en kort beskrivning av hur Brand Pics fungerar. Vill du veta om hyr det fungerar gör demon här på sidan du kan också kolla in våra Brand Pics stories där vi visar hur olika personer arbetar med Brand Pics Test har du några frågor är du naturligtvis välkommen att kontakta mig:

Brand Pics personlighetstest av varumärken är världens enda varumärkesspel där ledningsgrupper och medarbetare med hjälp av bilder och ord skapar ett starkt och tydligt varumärke.

Vilken varumärkespersonlighet har ni?

Till Brand Pics Test demo.